Full kontroll på passage i era fastigheter

Ett passagesystem ersätter/kompletterar i dag många dörrmiljöer där det tidigare satt enbart traditionella mekaniska lås. En stor fördel med ett passagesystem är att du har full kontroll på vilka som rör sig i fastigheten och framförallt när.

En nyckel passar alla tider på dygnet, medans du med ett passagesystem enkelt kan styra när och vem som skall ha tillträde till fastigheten.

De finns en mängd olika system på marknaden, och vi arbetar med några få utvalda fabrikat som också är dom ledande på marknaden. Och som vi vet lever upp till kraven, idag och i framtiden.

Din kompletta säkerhetsleverantör

I första skedet så går vi igenom och tittar vad du vill uppnå med ert system, vilka funktioner ni tänkt er. Samtidigt som vi berättar lite mer om möjligheterna som finns i systemet.

Vi har levererat passagesystem till många Brf (Bostadsrättsföreningar) i Dalarna och Västmanland. Flera av dem har valt att bygga in porttelefoner samt bokningssystem för tvättstugor, uthyrningsrum, bastu mm.

Vill du så finns möjligheten att lägga upp systemet i vår molntjänst där vi ser till att dem uppdateras med senaste programvaran samtidigt som det körs regelbunden backup på hela systemet. Du kan därifrån välja att själva sköta hela, eller delar av administrationen. Eller låta oss sköta all administration av systemet

KAMA Säkerhetsteknik

Kontakt

  • Besöksadress:
    Malmgatan 17
  • Postadress:
    Box 38, 77421 Avesta
  • Tel:
    0226-545 20
  • E-post: